Over HOJ

Samen creëeren wij het podium dat jij verdient
House of Joanne - Nienke van der Laag - Authentieke website

Hey! Mijn naam is Nienke van der Laag. Ik streef naar een wereld waarin betekenisvolle & creatieve ondernemers hun ambities kunnen waarmaken. Denk bijvoorbeeld aan een keramist, natuurdrogist of aan een holistische therapeut. Zodat wij samen een nog mooiere wereld kunnen creëren, waarin we goed voor elkaar en onszelf zorgen. 

Laat zien wie je bent

Dit doe ik door websites en webshops te maken die ervoor zorgen dat jij laat zien wie jij bent. Met als gevolg dat jij met trots en zelfverzekerdheid met jouw bedrijf een stempel kan drukken in deze wereld én hiermee jouw impact kan vergroten. Samen met een team van professionals verzorg ik ook de branding, huisstijl en (online) marketing.

Juiste flow

Tijdens het oprichten van House of Joanne heb ik zelf deze trots en zelfverzekerdheid ervaren. Ik wist precies wat ik wilde bereiken en hoe dit eruit moest komen te zien. Door de juiste mensen om mij heen te verzamelen, kwam ik in mijn kracht te staan en flowde de energie super goed. Met als resultaat dat ik al klanten aantrok waarmee ik altijd heb willen samenwerken. Nog voordat House of Joanne gelanceerd was! Ik ben daarom ook super blij dat dit waanzinnige team inmiddels partner van House of Joanne is. 

Mooie dingen maken

Gezien mijn voorliefde voor mooie dingen maken (fotografie, interieur en vormgeving) en goede dingen doen, werk ik graag samen met ondernemers in de duurzame, creatieve en zelfzorg industrie. Denk bijvoorbeeld aan een coach, yogadocent of aan een meubelmaker. Ik vind het belangrijk dat de ondernemer in de juiste flow zit én doet waar zij echt gelukkig van wordt. Ik ben niet van de hele strakke deadlines, maar ik houd wel van overzicht en in contact blijven met jou. Gaat het even wat minder? No worries, morgen is er weer een dag. Zorg goed voor jezelf.

House of Joanne geeft betekenisvolle ondernemers
het podium dat ze verdienen.

Partners

Samen met deze professionals streven wij naar een wereld waarin creatieve en duurzame ondernemers die ergens voor durven te staan hun ambities kunnen waarmaken.
Zodat zij een nog mooiere wereld kunnen creëren!

Sara Gacic

Designer

Marijn de Wijs

Branding fotograaf

Jade Dekker

Online marketing

Gijs Veenstra

Techniek & hosting

Alma van Brug

Boekhouding & administratie

Wil je ook partner worden?

Samen streven wij naar een wereld waarin creatieve en duurzame ondernemers die ergens voor durven te staan hun ambities kunnen waarmaken!

Gilles van Winsen

Designer

Jochem Thomas

Fotograaf

Sabine Schippers

Schrijfcoach

Olga Lundgren

Designer

SEM social

Advertising & content