Shine

Met dit complete pakket heb jij alle tools
om te laten zien wie je bent én wat voor
moois jij te brengen hebt!

Je voelt en weet; alles mag anders. Je hebt een nieuw bedrijf opgericht, je bent van bedrijfsnaam veranderd en/of je gaat een heel nieuw aanbod lanceren. Daar hoort een waanzinnige nieuwe huisstijl bij, inclusief nieuwe branding foto’s, website en opzet voor jouw social media. En ook een lanceringsplan waarmee je on the radar blijft bij jouw (potentiële) klanten.

Get on stage, show up, shine your light & make the impact!

Met dit complete pakket heb jij alle tools om te laten zien wie jij bent én wat voor moois je te bieden hebt. Naast een website die goed vindbaar is én prachtige foto’s, gaan we ook aan de slag met jouw visuele identiteit.

Je bent er aan toe om het podium te gaan pakken en jouw verhaal te vertellen, waarmee potentiële klanten niet meer om jou heen kunnen en staan te trappelen om met jou te werken. Je bent er écht klaar voor om ze te verwelkomen in jouw wereld. Are you ready?

Wat gaan we doen:

Fase 1: logo design, branding guide & social media
Je start met het maken van een moodboard waarin je beelden verzameld die jou aanspreken. Dit kunnen foto’s zijn, maar ook logo’s, kleuren – alles is goed. Het moodboard is de basis van de brainstorm waarin we dieper ingaan op wie je bent, wat je dromen en verlangens zijn, maar ook wie je wil aantrekken.

Vervolgens gaan we aan de slag met de eerste logo voorstellen. Deze presenteren we aan jou, waarna er maximaal twee revisierondes plaatsvinden.

Op basis van het logo gaan we aan de slag met het maken van de guide, waarin lettertypes, grootte van het lettertype en kleuren ook terugkomen. Daarnaast ontwerpen wij ook een nieuwe homepage voor jouw website en een social feed voor jouw Instagram. De social feed bevat maximaal vijf onderwerpen waarover je kunt posten, zodat je ook gelijk een contentkalender kunt maken!

Fase 2: fotografie
Een onderdeel van een goede huisstijl & website, is het maken van professionele foto’s.
Foto’s waarop te zien is wie jij bent én welk verhaal jij te vertellen hebt.

Tijdens de brainstorm bespreken we de fotoshoot en plannen we een datum. De fotoshoot duurt maximaal drie uur. Samen gaan we op zoek naar één of twee locaties die bij jou passen. Na afloop krijg je 40 bewerkte beelden in hoge resolutie. Deze gebruiken we voor de website, al kun je deze ook gebruiken voor social media, flyers, visitekaartjes, etc. Optioneel verzorgen we ook de styling en visagie.

Fase 3: opstellen online marketingplan
We starten met een strategiesessie op locatie, waarin we het fundament gaan leggen voor jouw online marketingplan. Zo worden onder andere doelstellingen, planning en budget in kaart gebracht. Er is genoeg ruimte voor jouw input, zodat we tijdens de sessie al veel ideeën kunnen bespreken.

Op basis hiervan doen we een zoekwoordenonderzoek, waarna duidelijk wordt hoe jouw doelgroep denkt en zoekt, en hoe jij hier dus op kunt inspelen. Ook onderzoeken we wat de rest van de markt en de concurrenten doen.

Ook zorgt het zoekwoordenonderzoek ervoor dat we een goede opzet kunnen maken van de website, zodat we alle kansen benutten om goed vindbaar te zijn in de zoekmachine. Daarbij ontvang je templates hoe je goede teksten kunt schrijven voor de pagina’s, waarbij ook uitleg wordt gegeven hoe je deze zoekwoorden toepast in de teksten.

Vervolgens maken we een plan waarin dit allemaal terugkomt. Zo is het volgende te zien:

  • Welke doelgroepen gaan we benaderen?
  • Op welke manier gaan we dit doen?
  • Welke doelstellingen gaan we hiermee bereiken?
  • Wat hebben we hiervoor nodig?
  • Wanneer gaan we dit doen?
  • Wat is de investering?


Fase 4: website
In de laatste fase komt alles samen. In de eerste fase hebben we het design van de homepagina gemaakt, zodat je ziet welk gevoel en look & feel de website heeft. Samen met de branding foto’s en de opzet uit fase 3, ga ik aan de slag met het ontwerpen en bouwen van de rest van de website, waarbij ik maximaal zeven pagina’s vul met jouw teksten en foto’s. De pagina’s heb jij geschreven naar aanleiding van de templates.

Na ongeveer drie-vier weken lever de website via de mail aan jou op, waarna we dit een paar dagen later samen bespreken. Dit is voor jou hét moment om feedback te geven; deze verwerk ik voor jou.

Zodra ik de feedback heb verwerkt, ontvang je van mij een persoonlijke handleiding, zodat je vanaf nu zelf ook aan de slag kunt gaan met het toevoegen en aanpassen van de content.

Ik ga voor een fijne samenwerking waarin altijd ruimte is voor jouw input! Jij ook?

Mooie woorden

Nienke-Joanne_MarijndeWijs-033

Projecten

House of Joanne - Divine ayurveda
House of Joanne - Lie's Freedom Kitchen
House of Joanne - Jouw Thuis

Praktische informatie:

*Het is mogelijk om in meerdere termijnen te betalen

Are you ready to get on stage, show up, shine your light & make the impact?