Gilles
van Winsen

Designer
Gilles-van-Winsen

Ik ben Gilles van Winsen, eigenaar van creatief en strategisch ontwerpbureau Brandiacs Amsterdam. Sinds 2007 zijn wij de drijvende kracht achter de visuele identiteit van vele bevlogen ondernemers en organisaties.

Mijn visie op functioneel en aantrekkelijk design reikt zoveel verder dan mooi plaatje. Aan de voorzijde is dit bijvoorbeeld ook goed luisteren en uitvragen tot meedenken over koers, doel en strategie.

Graag ga ik een duurzame relatie aan met mijn opdrachtgevers, wat zich vertaald in een enorme flexibiliteit, ad hoc opdrachten kunnen kunnen oppakken en gezonde tarieven.

Mijn klantenkring is zeer divers; van de groenteboer op de hoek, de maatschappelijke- en de cultuursector, de automotive industrie, tot aan global private equity. Deze diversiteit zorgt steeds weer voor verrassende invalshoeken.

Van schets tot branding en design van mooie communicatiemiddelen, samen met mijn partners ontzorgen we je. We ontwerpen logo’s en huisstijlen, websites, magazines en productverpakkingen, maar ook voor belettering, volledig uitgewerkte campagnes en opvallend beursmateriaal kan je bij ons terecht.

Laten we samen jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar je verhaal!

gilles@brandiacs.nl
+31630737953
brandiacs.nl