Soul &
Branding
Retreat

House of Joanne - Marijn de Wijs - Nienke van der Laag - Soul Branding One Day Retreat

Voel je dat er meer zit in jouw business of wil je juist een nieuwe business gaan starten? Voel je dat je ready bent om jouw verhaal te delen? Om daarmee het podium te pakken dat je verdient? En waarmee je anderen inspireert om met jou te gaan werken?

Dan ben je helemaal welkom op de Soul & Branding Retreat! Op een prachtige locatie ontvangen Marijn & Nienke jou met veel liefde. Je wordt de hele dag helemaal in de watten gelegd, terwijl je aan de slag gaat met jouw business!

Cacao ceremonie

We starten de dag met een Deep Dive. Marijn begeleidt een cacao ceremonie waarmee we connectie maken met jouw ware kern en vanuit hier intenties gaan zetten. Samen gaan we terug naar wat je drijft, wat jij droomt & wat je verlangens zijn. Dit is de basis voor de rest van de dag: vanaf dit moment gaan we hier letterlijk vorm aan geven.

Branding, webdesign & social media

Zo ga je 1:1 met Nienke jouw strategie op een dieper level bekijken, waarna ze jou tips & tools geeft hoe je ook online het podium kunt pakken. Zo kijk je samen met haar naar jouw branding: website, social media & huisstijl. Zij geeft persoonlijke feedback hoe jij jouw unieke verhaal nog meer kunt laten zien.

Personal branding shoot

Ook krijg je een personal branding shoot van Marijn. Marijn kijkt met jou mee naar jouw persoonlijke en unieke verhaal, wat ze vervolgens vertaalt in beelden die bij jouw branding passen.

Wat kun je verwachten:

Mooie woorden

House of Joanne - Marijn de Wijs - Nienke van der Laag - Soul Branding One Day Retreat

Praktische informatie:

Het is mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Wil je hier, of van het duo ticket, gebruik van maken? Neem dan even contact op. Prijzen zijn excl. btw.

Voel jij een jaaaa dat wil ik, daar ben ik zo aan toe!?

Wij kijken ernaar uit om je op vrijdag 22 september te verwelkomen!